Lash lifting voor natuurlijk langere wimpers


We weten allemaal dat je van mascara langere en vollere wimpers krijgt. Maar het krullen van je wimpers en het aanbrengen van mascara in de ochtend kan nogal wat tijd in beslag nemen. Wil jij toch graag mooie lange wimpers? Dan is lash lifting een van de oplossingen voor mooie, lange wimpers zonder al te veel moeite.

Lash lifting behandeling


Lash lifting is een behandeling waar geen vals wimpers bij komen kijken. Het is een behandeling waarbij de natuurlijke wimpers gelift worden om meer volume te creëren. Lash lifting is zeer populair omdat het niet schadelijk is voor de eigen wimpers. De wimpers worden gekruld met behulp van siliconenpads. Je wimpers worden in feiten niet langer maar door de omhoog staande krul lijkt dat wel zo. Omdat je puur en alleen gebruik maakt van de eigen wimpers, oogt een lash lifting ook natuurlijker. Het is gewoon mogelijk mascara aan te brengen na de lashlift voor nóg meer effect.

Lash lift resultaat


Het resultaat is uiteraard afhankelijk van jouw eigen wimpers. Wanneer je wimpers hebt die recht vooruit staan zal het effect en het verschil groter zijn dan wanneer je natuurlijke wimpers al krullend omhoog staan. Zijn je wimpers heel kort? Dan zal het effect van een lash lift uiteraard minder impact hebben.

Advies op het gebied van lash lifting


Na een lash lift is het te adviseren om 24uur geen mascara te gebruiken. Ook is het noodzakelijk om de wimpers 24uur na de behandeling droog te houden. Het effect van een lash lift is over het algemeen tot wel 8 weken zichtbaar. Het kan geen kwaad om behandelingen elke 8 weken in te plannen. Om zeker te zijn van je plaatst is het aan te raden om afspraken vooruit te plannen zodat jij gegarandeerd elk moment met mooie en volle gelifte wimpers rondloopt.

Geïnteresseerd in lash lifting? Neem contact op!


Wil jij je natuurlijke wimpers graag een lift geven zodat deze duidelijk zichtbaar zijn? Of heb je misschien nog vragen wat betreft een lash lift behandeling? Dan kun je terecht bij Bij Eef! Neem vrijblijvend contact op door te bellen of te mailen: info@bijeef-weert.nl
of (+31) 087 - 7840 389
Diensten
Wimperextensions
Wenkbrauw shaping
Lash lifting

before after
Before and after Before and after
Result Result